Dames

Dames waterpolo bij ZV Haerlem

Waterpolo voor dames is een snelle en zeer competitieve sport die vaardigheid, atletisch vermogen en tactisch denken vereist.  Naast de fysieke eisen, is waterpolo een mentaal uitdagende sport waarbij spelers in een fractie van een seconde beslissingen moeten nemen en zich voortdurend moeten aanpassen aan veranderende spelsituaties. 

Waterpolo is ook een geweldige manier om fit en gezond te blijven. De sport biedt een volledige lichaamstraining die de gezondheid verbetert, kracht en uithoudingsvermogen opbouwt en de algehele conditie bevordert.

Bij ZV Haerlem beschikken we over 4 dames teams die allen uitkomen in de verschillende nationale competities van de KNZB. Zo spelen onze teams op verschillende niveaus en is de kans groot dat er een team bij jouw niveau past.

Als je geïnteresseerd bent in dames waterpolo, zijn er veel mogelijkheden om mee te doen bij ZV Haerlem. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, een manier om fit en gezond te blijven, of een leuke en spannende teamsport, waterpolo voor dames is een geweldige keuze.

Wanneer trainen we?
> Bekijk hier onze trainingstijden

Snel naar:

Kom een keertje proberen

Proefles volgen

Als je een keer wilt proeven hoe het is bij onze vereniging dan ben je van harte welkom! 

Lid worden

Wil je graag lid worden? Vul het aanmeld formulier, dan ben je van harte welkom! 

Scroll naar boven