Banenzwemmen

Houd je conditie op peil

Specifiek ter verbetering van je zwemconditie, je zwemtechniek of ter voorbereiding voor deelname aan wedstrijden (openwaterzwemmen, masterzwemmen, triatlon) biedt ZV Haerlem wekelijks twee momenten aan waarop je trainingen kunt volgen. Het programma wordt afgestemd op de mate van zwemvaardigheid en doelen die je wenst te bereiken. Aan de kant staan ervaren instructeurs die zowel qua zwemmen als het geven van training een lange carrière achter de rug hebben. Elke zwemmer ontvangt individuele aanwijzingen ter verbetering van de zwemtechniek om zodoende niet alleen korte afstanden maar ook langere afstanden sneller en ontspannen te kunnen zwemmen.

Verbeter je techniek

Niet alleen voor jonge kinderen is er zwemles. Ook voor oudere mensen is het nog steeds mogelijk om te leren zwemmen of om de zwemvaardigheid te verbeteren. ZV Haerlem biedt diverse mogelijkheden aan oudere zwemmers om zwemmen te leren, extra of nieuwe zwemslagen aan te leren of de zwemvaardigheid te verbeteren. De lessen vinden plaats op:

  • Donderdagavond van 21.00 tot 22.15 uur (o.l.v. Sandra van der Weiden en Ruud van der Weiden)
  • Vrijdagavond van 19.30 tot 20.45 uur (o.l.v. Monique Blok-Wildschut en Daan Kramer)
  • Vrijdagavond van 20.45 – 22.15 uur (o.l.v. Elise Vriend en Hermine Teeuwen)

Zelf banenzwemmen

Wil je liever voor jezelf komen banenzwemmen? Dat kan ook! Op maandag en woensdagavond kun je zonder begeleiding (met toezicht) voor jezelf komen banenzwemmen. Voor deze uren kun je lid worden van de vereniging of je koopt bij onze kasssa medewerker/ster een los kaartje of een meerbadenkaart. Klik hier voor onze prijzen.

  • Maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur (bad in de lengte)
  • Woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur (bad in de breedte)

De SRO en Haarlem pas zijn niet geldig tijdens deze uren.

 

Snel naar:

Kom een keertje proberen

Proefles volgen

Als je een keer wilt proeven hoe het is bij onze vereniging dan ben je van harte welkom! 

Lid worden

Wil je graag lid worden? Vul het aanmeld formulier, dan ben je van harte welkom! 

Scroll naar boven