Zwem-ABC met een beperking

Kun je niet meekomen in de reguliere zwemlessen en wil je toch je zwemdiploma halen, dan hebben wij speciaal voor kinderen met een motorische- en of licht verstandelijke beperking, leer- of ontwikkelingsproblemen en alle andere kinderen vanaf 5 jaar met een beperking die extra aandacht vragen, een kleine groep met extra begeleiding.

Voor wie

Het zwemmen is specifiek gericht op kinderen vanaf 5 jaar met een motorische- en of licht verstandelijke beperking, met leer- of ontwikkelingsproblemen, of een andere beperking, of voor kinderen die niet kunnen meekomen in de reguliere zwemlessen en waarbij extra aandacht prettig is.

Voor volwassen met een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking bieden we  ook de mogelijkheid aan om te zwemmen. Kijk hiervoor bij “recreatief zwemmen – Zwemmen met een beperking”.

Mogelijkheden

De kinderen kunnen bij ons alle zwemdiploma’s behalen die we ook in de reguliere zwemles aanbieden. Daarnaast bieden we ook zwemdiploma’s aan specifiek gericht op deze groep kinderen, waarbij sommige onderdelen van dit diploma net een andere invulling hebben. Hierdoor is het toch mogelijk om je diploma te behalen en ook nog te voldoen aan alle eisen die hieraan gesteld worden.

Zo wordt ieder kind een vriendje van het water.

Wanneer

Woensdagavond tussen 18.30 – 19.30 uur

Informatie

Wilt u meer informatie over deze activiteit, dan is dit te verkrijgen bij de coördinator Jenny Klasen (jennyklasen@zvhaerlem.nl).

Plaatsing gaat in overleg met de coördinator.

Snel naar:

Kom een keertje proberen

Proefles volgen

Als je een keer wilt proeven hoe het is bij onze vereniging dan ben je van harte welkom! 

Lid worden

Wil je graag lid worden? Vul het aanmeld formulier, dan ben je van harte welkom! 

Scroll naar boven