• Commissieleden Vrijwilligerscommissie

  Vrijwilligers zijn van levensbelang voor een club. Daarom willen wij nóg meer aandacht gaan besteden aan onze vrijwilligers en aan het werven en begeleiden van hen. De functie van ‘commissielid Vrijwilligerscommissie is breed en omvat bijna alle activiteiten die te maken hebben met het begeleiden van en het invullen van de activiteiten rond ons fijne team van vrijwilligers. Ben jij een clubmens en wil je ons helpen de vrijwilligers te ondersteunen? Meld je dan aan voor de Commissie vrijwilligers Beleid (CVB) en kom ons helpen deze belangrijke commissie zichtbaar te maken in onze club. Er is iemand nodig om in het bestuur deze commissie te vertegenwoordigen, en we zoeken een 3 -tal vrijwilligers om in deze commissie zitting te nemen.  

  Tijdsinvestering: plm. 2-3 uur per week. 

  Meld je aan bij Ben Bolsenbroek of via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • Bar vrijwilligers

  Ben jij de vrouw/man die het leuk vindt om achter de bar van ons clubhuis te komen staan? Er zijn op verschillende momenten nog mensen achter de bar nodig. Wil je weten of er uren beschikbaar zijn die in jouw schema passen? 

  Vraag de beschikbaarheid op via Bram Koster of meld je aan via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • ABC Zwemlesgevers

  ZV Haerlem biedt ook ABC-zwemmen aan. Per direct zoeken wij hiervoor zwemlesgevers. De jeugd is onze toekomst en kinderen die met plezier leszwemmen bij onze club, stromen daarna wellicht door naar Ik Zwem Ik PoloMeld jij je aan als Zwemlesgever ABC en help je zo aanwas van leden te creëren en het jongste talent te helpen ontwikkelen? Wij zoeken lesgevers voor een aantal dagen in de week. Het lesgeven gebeurt op vastgestelde dagen en tijden. Uiteraard zorgt de club voor een opleiding tot Zwemlesgever. 

  Tijdinvestering: 2 tot 4 uur per week. 

  Meld je aan bij Jenny Klasen of via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • Toezichthouder banenzwemmen maandagavond

  We zoeken een enthousiaste toezichthouder bij het banenzwemmen op de maandagavond. (19:30 tot 21:00) De toezichthouder is verantwoordelijk voor de veiligheid van de zwemmers in het bad. Hij/zij moet BHV kunnen toepassen en zwemmen redden (ZRZ)Leuke groep enthousiaste zwemmers die vaak op dit vaste uur komen zwemmen. Sociale communicatieve eigenschappen zijn gewenst.  

  Tijdsinvestering: deze functie vraagt 1,5 uur van je tijd per week. (vrijwilligersbijdrage van 10 euro per keer). 

  Meld je aan via Bram Koster of via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • Kassamedewerk(st)er vrijzwemmen

  Kassamedewerk(st)er 

  Voor het vrijzwemmen op de maandag en/of woensdagavond zoeken wij kassamedewerkers(sters). Als kassamedewerker ben je communicatief vaardig, heet je de vrijzwemmers gastvrij welkom en voorzie je ze van een ‘kaartje’.  

  Tijdsinvestering: plm. 1,5 uur per week(vrijwilligersbijdrage van 10 euro per keer). 

  Meld je aan bij Bram Koster of via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • Waterpolo: polocommissieleden

  De Polocommissie zoekt een 2-tal leden die de commissie ondersteunend kunnen helpen. We hebben een algemeen lid nodig en een voorzitter voor de polocommissie.  

  Tijdsinvestering: plm. 3-4 uur per week. 

  Meld je aan via Frank Pruijn of via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • Wedstrijdzwemmen: voorzitter zwemcommissie

  De afdeling wedstrijdzwemmen zoekt een voorzitter voor de zwemcommissie. Voor deze positie is een betrokken, gedreven en nauwkeurige persoon nodig die affiniteit heeft met wedstrijdzwemmen. De voorzitter regelt onder andere het overleg binnen de commissie met de zwemtrainers en afgevaardigde binnen het bestuur van de vereniging. Ook onderling overleg binnen verschillende verenigingen die in dezelfde competitie uitkomen regelt de voorzitter. Tevens delegeert hij/zij de organisatie aan de leden van de zwemcommissie.  

  Tijdsinvestering: plm. 4 uur per week. 

  Meld je aan via Monique Blok of via Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl 

 • Bestuurlijke penningmeester & ambtelijke penningmeester

  Bestuurlijke penningmeester & ambtelijke penningmeester 

  ZV Haerlem is met spoed op zoek naar een bestuurlijke penningmeester en een “ambtelijke” penningmeester. De bestuurlijke penningmeester heeft de focus op de besturing van de vereniging. De ambtelijke penningmeester verzorgt de betalingen en is verantwoordelijk voor de inkomsten en het innen van bijvoorbeeld de contributies. De twee functies zullen in overleg worden verdeeld.  

  Tijdsinvestering: plm. 4 uur per week. 

  Meld je aan of win meer informatie via Bram Koster of Sabina van der Zanden info@zvhaerlem.nl