ZV Haerlem Speciale Sponsoring

ZV Haerlem is een grote vereniging waar veel gebeurt. Teams worden kampioen, zwemmers winnen medailles, kinderen halen hun diploma! Om dit allemaal mogelijk te maken zoeken we contact met sponsors die de club op een aantal specifieke onderdelen wil ondersteunen. Lijkt het je wat, zoek dan even contact. Onderstaand een aantal ideeën. Heb je zelf een idee laat het ons dan weten.

 

ZV Haerlem zwemlespakket

Elk jaar starten er weer ongeveer 100 kindjes bij ZV Haerlem om hun zwemdiploma te halen. Elk kindje dat bij ons begint ontvangt een zwemtas met daarin informatie over de club en een aantal leuke dingetjes. Wil je ook iets in de tas doen dat relevant is voor onze zwemmertjes of wil je je naam op de tas laten drukken? Neem dan contact op.

ZV Haerlem Rijschool

ZV Haerlem heeft veel jeugdleden. En jeugdleden worden allemaal een keer 17 en dat is uiteraard het moment dat ze aan rijles gaan denken. Wordt jij onze ZV Haerlem rijschool en biedt je onze leden iets extra’s? Uiteraard krijg je mooie reclame terug op onze website, facebookpagina, instagram, etc.. als iemand weer geslaagd is.

ZV Haerlem Bakker

Elk jaar in april en mei is het feest! Waterpoloteams worden kampioen. Zwemmers nemen deel aan het NK en halen prachtige medailles. Clubkampioenen worden gekozen, enz.. Kortom TAART! Welke bakker wil deze taarten leveren? 

ZV Haerlem Bloemist

Uiteraard zijn er ook altijd bloemen bij huldigingen! Word jij onze bloemist?

ZV Haerlem Restaurant

En na een huldiging is het meestal tijd voor een gezellig etentje! Ook hiervoor kunnen we mooie reclame maken!

 

Je kan ons bereiken via onderstaand contactformulier