Voor het nieuwe seizoen 20/21 heeft ZV Haerlem, uitkomende in de Eerste Divisie met haar beide eerste teams, de invulling van de trainer/coach posities voor zowel de Dames- als Herenselectie rond. Ton Kloosterman neemt de leiding over de Damesselectie op zich. En Bas Willemsen komt aan het roer van de Herenselectie te staan.
Frank Pruijn, Bestuurslid waterpolo, is verheugd: “Na het tussentijdse vertrek van Peter Bogmans in februari en het besluit om na twee seizoenen de samenwerking met Anton Heiden niet te verlengen was het toch weer een uitdaging om vervangers te vinden. Zeker in de huidige tijd waarin er voor iedereen toch nog veel onzekerheden zijn.” Bas Willemsen was binnen de vereniging al bekend vanuit twee interim periodes in het seizoen 19-20. ” Hij wilde graag binnen ZV Haerlem actief blijven, dus daar waren we redelijk snel uit”, aldus Pruijn. Pas recent is het contact met Ton Kloosterman ontstaan en dat bleek in korte tijd ‘een perfect match’.
De competities waar beide teams in uitkomen lijken sterker geworden te zijn vanwege de nodige versterkingen bij andere verenigingen. De teams van ZV Haerlem blijven nagenoeg gelijk en dus is de doelstelling voor beide teams ambitieus maar duidelijk: handhaven op Eerste divisie-niveau en eigen jeugd door ontwikkelen!