Beste leden,

Hierbij informeren wij jullie over de gevolgen van het huren van het zwembad op een andere wijze dan we gewend zijn.
Vanaf nu kunnen we kiezen of we het zwembad gebruiken zoals we gewend zijn of op basis van zogenaamde ‘sleuteluren’ voor alle of een deel van onze uren.
Dat komt er letterlijk op neer dat wij de sleutel van het zwembad krijgen en het – zonder personeel van de exploitant (SRO)  – kunnen gebruiken.
Dit geeft ons meer vrijheid door het bad te kunnen gebruiken op momenten dat het nu gesloten is en de kosten voor het gebruik liggen lager.
Aantrekkelijk dus! Maar daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Wij zullen dan zelf de taken moeten uitvoeren die het personeel van SRO normaal doet.
Veel van die taken doen we ook nu al, zoals zelf les geven of toezicht houden en eventueel EHBO verlenen. Maar er komt een aantal taken bij.

Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar info@zvhaerlem.nl met het verzoek voor het ontvangen van meer informatie, dan sturen we je deze toe! Of kom naar de a.s. Algemene Leden Vergadering (ALV) waar dit punt over de eventuele invoering van sleuteluren ook op de agenda staat.
Wil je hierover meepraten kom dan op dinsdagavond  24 april om 20.00 uur naar de ALV!

Groeten,
Namens het bestuur van ZV Haerlem