Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/02/2019 - 22/02/2019
Hele dag

Categorieën


Na het succesvolle trainingskamp van vorig jaar naar Montenegro gaan we dit jaar naar BARCELONA, voor een te gekke en onvergetelijke waterpolo ervaring. Het trainingskamp wordt in samenwerking met Barcelona International Waterpolo Academy (BIWPA) georganiseerd. http://www.biwpa.com/en

Barcelona is de grootste stad van Catalonië. Wat een regio is in Spanje. Het land ligt in het continent Europa en grenst aan Portugal en Frankrijk. Spanje is lid van de Europese Unie. Hierdoor kunnen wij betalen met de euro en is onze ID kaart geldig aan de grens. Barcelona staat ook bekend om zijn bezienswaardigheden en natuurlijk haar voetbalclub; FC Barcelona. Zo heb je de beroemde kerk de Sagrada Familia, het kasteel Castell Monjuïc, Casa Batlló (een beroemd werk van Anton Gaudí) en nog veel meer. Ook heeft Barcelona een prachtig strand aan de Middellandse Zee.

Spanje is 1 van de toplanden in het waterpolo. De Spaanse heren behoren al jaren tot de middenmoot op internationaal niveau.
De Spaanse dames strijden al jarenlang voor de prijzen op internationale toernooien. Zo hebben zij verschillende medailles behaald op EK’ s, WK’ s.  In de World League en op de Olympische spelen zijn zij ook al jaren actief om de prijzen.

Op dit te gekke trainingskamp en we gaan er samen een onvergetelijke ervaring van maken! Het wordt een week met trainen, eten, slapen, trainen, wedstrijden spelen/kijken, trainen, eten, slapen, trainen, sightseeing, ooh en heb ik al trainen gezegd?

Inschrijven voor deelname aan het trainingskamp is inmiddels gesloten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *