Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/11/2017
4:00 pm - 7:30 pm

Locatie
Clubhuis ZV Haerlem

Categorieën


Beste leden van onze ZV Haerlem,

Bij een mooie vereniging zoals ZV Haerlem, hoort ook passende en mooie clubkleding!

Uiteraard willen we graag dat iedereen die uitkomt voor  ZV Haerlem de officiële clubkleding draagt. Deze kleding van MBT kun je aanschaffen op de website http://www.mtb-sport.net/nl/verenigingen-kleding/zv-haerlem.html

Helaas is passen er dan niet bij en betaal je ook verzendkosten.

Wij hebben dit jaar 2 pasdagen georganiseerd in het clubhuis waar waterpolo zwembroeken en waterpolo badpakken in verschillende maten te passen en te koop zijn. We hebben er een aantal te koop, dus wees er snel bij! Wellicht een leuk sinterklaascadeautje…en zonder verzendkosten!

De 2 data van deze pasdagen zijn:

  • Woensdag 22 november van 16.00 uur tot 19.30 uur
  • Zaterdag 25 november van 16.00 uur tot 21.00 uur

De badpakken kosten 55 euro en de zwembroeken kosten 36 euro.

De badpakken en de zwembroeken zullen contant betaald moeten worden.

Mochten wij de zwemkleding niet meer in voorraad hebben of als u een naam wilt laten drukken op de zwemkleding kunt u deze ter plekke bij MTB bestellen.

Voor de wedstrijdzwemmers kan er zwemkleding gepast worden en deze kun je dan zelf bestellen bij MTB. Dit kunt u ter plekke bij ons bestellen. Wij hebben geen wedstrijdkleding voor de verkoop op deze pasdagen.

De overige clubkleding (tassen, trainingspakken, t-shirts etc..) is te verkrijgen bij Huijg Sport, Generaal Cronjéstraat 129 te Haarlem. Ook bij Huijg is bedrukking van een naam mogelijk.

We hopen jullie te zien op deze pasdagen!