Leren Zwemmen met het zwem ABC

Nederland is een waterland. Alleen om deze reden zou iedereen die in Nederland woont moeten kunnen zwemmen.

Leren zwemmen? Natuurlijk ben je dan bij Zwemvereniging Haerlem op de juiste plek!

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen niet alleen de zwemslagen goed leren, maar dat ze ook veel plezier hebben in het zwemmen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Dat is leuk en veilig!

waarom zwemmen bij zv haerlem

Waarom zwemmen bij ZV Haerlem?

Al meer dan 40 jaar leren wij  kinderen zwemmen. Uw kind is bij ons vanaf 4 ½ jaar welkom voor de zwemlessen. Inschrijven kan vanaf 3,5 jaar. Bij ZV Haerlem leert uw kind zwemmen bij een echte zwemvereniging. Dat betekent dat uw kind in goede handen is!

Leren op je eigen tempo
Verschillende soorten zwemslagen
Leuk en leerzaam
Ook mogelijk met een beperking

Waarom ZV Haerlem?

Altijd resultaat

Hoge kwaliteit

Veiligheid

Eigen niveau

Wat leert uw kind bij ZV Haerlem

Tijdens de eerste reeks zwemlessen bij het Survival-ABC wordt in het begin veel aandacht besteed aan het watervrij maken van kinderen. Hierin wordt de basis gelegd voor het leren zwemmen.

Kinderen leren lopen in het water, spetteren, te water gaan en er uit klimmen, draaien van borst naar rug naar borst, onder water gaan, onder water kijken en zoeken. Dit zorgt ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in gaan voelen. Veel oefeningen worden in spelvorm aangeboden, omdat dat voor jonge kinderen de beste manier is om iets te leren.

Als een kind kan drijven op borst en rug, is het tijd voor de volgende fase: de zwemslagen.

Zwemslagen en nog meer vaardigheden. Bij het Survival-ABC leren kinderen vier zwemslagen: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl.

Behalve aan de zwemslagen wordt ook aandacht besteed aan allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen en red je vriendje.

zvhaerlem abc zwemmen
 

Tjerk Peijnenborg

Zwemvereniging waar ik al sinds 2009 met veel plezier zwem. Zwemvereniging voor breedtesport en wedstrijdsport op Nationaal Niveau. Diverse wereldtoppers zijn bij deze vereniging hun zwemcarrière begonnen.

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht