Hallo allemaal!

Afgelopen maand (10 februari) hebben wij de 3e competitieronde van dit seizoen gezwommen. De zwemmers hebben zich weer van hun beste kant laten zien, en dat is dan ook terug te zien in de tussenstanden van onze B klasse! We hebben ons met z’n allen van een prima 5de plek omhoog gewerkt naar een nog mooiere 4de plek in de B1-klasse waar wij ons in bevinden. Dit is natuurlijk hartstikke goed en laten we er met zijn allen voor gaan om dit te behouden!
In totaal hebben de zwemmers hun inschrijftijd met 102.5% verbeterd, wat betekent dat er weer veel en super goede persoonlijk records zijn gezwommen. Ook zijn er super weinig vervangende tijden gevallen, wat natuurlijk super is. Dit betekent namelijk dat wij een vrij complete ploeg hadden op de competitie en dat die ploeg zich van zijn beste kant heeft laten zien. De eerste competitieronde hadden wij nog 13x de vervangende tijd en nu was dit maar 4x het geval. Super goed dus! 🏆

Nu op naar de volgende én laatste competitieronde van dit seizoen. Deze staat 24 maart alweer op de planning, dus zet het in je agenda !!! want iedereen word natuurlijk weer verwacht om erbij te zijn. Dan gaan we met zijn allen nog één keer keihard knallen voor dit seizoen!

Groetjes,

Naomi Schotvanger