Oudjes doen het goed op toernooi UZSC

Dit was de derde deelname van ZV Haerlem aan het USZC toernooi dat jaarlijks in januari in zwembad de Krommerijn in Utrecht wordt georganiseerd. En voor het derde jaar op rij kunnen we zeggen dat niet onverdienstelijk is gepresteerd.
Voor het eerst konden we aantreden met een formatie die volledig aan de specificaties voldeed. Allemaal 50+. Bovendien waren we met 7 man sterk. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, met twee schitterende, niks op af te dingen, overwinningen: op ENC Arnhem (4-2) en op MBDW Eindhoven (4-0). Helaas konden we het hoge niveau niet tot het einde volhouden met als gevolg een nipte nederlaag tegen BZ&PC Masters (6-8). Als excuus kunnen we wel vermelden dat in deze laatste wedstrijd, onze topper Jan Koen Anthoni al kort na het begin van de wedstrijd werd uitgeschakeld met een vervelende hoofdwond.
Ik begreep van Andy Hoepelman dat we volgend jaar met 35+ toernooi mogen meespelen. Wat hem opviel was de fitheid, het scorend vermogen in het gehele team en het keeperswerk van Rob van der Steen.
Top jongens we hebben laten zien dat ZV Haerlem een geduchte opponent is en nog lang niet is afgeschreven.

Groet,

René de Jong

V.l.n.r. René de Jong, Rob van der Steen, Rob Borgerding, René Huijgen (gastspeler), Tom Aalmoes, Jan Koen Anthoni, Hans Stocker.