Op trainingskamp met de Wedstrijdzwemploeg

Afgelopen weekend, 15 t/m 17 september, is de wedstrijdzwemploeg op trainingskamp geweest in Zeist.

Onder begeleiding van de zwemtrainers Gerard en Stefan hebben 17 zwemmers meegedaan aan de zwem- en landtrainingen die op het programma stonden.

Het kamp begon op vrijdagmiddag met een gezamenlijke diner in het clubhuis gevolgd door een anderhalf uur durende zwemtraining in de Planeet.

Na deze training zijn de zwemmer en trainers onder begeleiding van Angelique, Paula, Peter en Erwin afgereisd naar het huisje in Austerlitz op 50m afstand van het KNZB zwembad.

Op zaterdag stonden 2 zwemtrainingen op het programma met de nadruk op schoolslagtechniek en vlinderslagtechniek. Na de eerste training hebben de jongere zwemmers onder begeleiding van Gerard een landtraining gevolgd en zijn de oudere zwemmers met Stefan naar fitnesscentrum gegaan voor een krachttraining.

Na de lunch die verzorgd werd door de begeleiders, zoals het hele kamp door de zwemmers en trainers goed zijn verzorgd, volgde een wandeltocht naar de Piramide van Austerlitz. Helaas aangekomen bij het monument konden de trappen omhoog niet beklommen worden en werd de wandeltocht vervolgd op weg naar het huisje.

Op zondag stonden weer 2 zwemtrainingen op het programma. Ditmaal met de nadruk op de borstcrawltechniek en de rugslagtechniek. Ook na de eerste zwemtraining van de dag volgde er een landtraining voor de jongere zwemmers en een krachttraining in het fitnesscentrum voor de oudere zwemmers.

Na de laatste training stond er nog een lunchpakketje met drinken klaar voor tijdens de reis terug naar Haarlem. Begeleiders Angelique, Paula, Peter en Erwin bedankt voor de voortreffelijke verzorging gedurende het hele kamp!

Iedereen die mee was bedankt voor jullie positieve instelling en hopelijk gaat iedereen en de rest van de wedstrijdzwemploeg volgende keer mee op trainingskamp!